Kontakt os på +45 2370 8161 eller skriv til os

Graffiti - din tekst

Graffiti  - din tekst

Køb graffiti på lærred med din helt egen tekst

Graffiti er et godt valg til for eksempel dekoration af børne- eller teenageværelset eller til at give et værelse en rå stil. Graffiti er sejt, og giver rummet det rette look. Du får et stykke unikt streetart, der let kan monteres og tages ned, og som du eller dit barn vil være vilde med.

Vi sælger dig ikke masseproducerede varer, men tager udgangspunkt i dine idéer til, hvordan graffititrykket skal se ud, og ønsker om farve, form og tekst. Det er dig, der bedst kender dit hjem, og derfor synes vi, at du skal være med til at udforme det, der skal hænge der. Lærredstryk er let at montere og kan monteres stort set alle steder, på vægge, døre, skabe osv.

Er graffiti kunst?

Graffiti er meget mere, end hvad det ser ud til. Vores team af grafiske designere har også arbejdet indgående med graffiti, og vi garanterer, at du hos os får vaskeægte graffitikunst på lærred efter alle stilartens regler og forskrifter.

Kontakt os allerede nu for at høre, hvordan vi kan give dig dit helt eget stykke graffitikunst på lærred. VI lytter uforpligtende til dine ønsker og kommer med forslag til den bedste løsning til dig.

Bestil nu